Granbar- en suksess

granbar_banner2Fredag, 22. februar markerte starten på slutten for Biørnegildet 2013. Gildet arrangeres hver tredje år ved Vilhelm Bjerknes’ hus av Realistforeningen og i løpet av uken avvikles mye morro, debatter, konserter og populærvitenskapelige aktiviteter.   I år var det nytt av året pub-til-pub på fredagen hvor et stort flertall av Blinderns studentforeninger var samlet under felles tak til et heidundrandes pubkallas.

Over 4 etasjer var barene spredt; Realistlista stilte med købar i kjelleren, mens RF stilte med den vanlige Integrerbar inne i selve kjelleren hvor alt av bord og stoler var stuet bort og dannet et forholdsstort high-tec-ulta-sonic dansegolv med høy partyfaktor som får tankene dratt over til John Badhams musikal Saturday Night Fever.
I 1. etasje finnes konsertscenen hvor Hedvig Mollestad Trio og Major Parkinson stod for det musikalske. Oppover i etasjene skjer det; Dr. Who og baren At the End of The World er i et sammensurium av en coctail mikset sammen med Star Wars og bak baren finnes jedier og rundtom i lokalet ses både R2-D2, dalek samt TARDIS. Ganske awesome bar for en fan av de tidereisende!

Biologisk fagutvalg deltok selvfølgelig også! I utgangspunktet var vi tiltenkt å samarbeide med Fysisk fagutvalgs Space Bar (med blant annet en real-size Sebulba fra Star Wars), men grunnet omrokkeringer i siste liten ble vi tildelt et lokale i enden av 2. etasje hvor Granbar ble etablert. Med edle dråper av skvisa druer solgte vi dråper kalt vin og kunne nye stinn brakke fra første sekund av. Lokalet var kledd opp som en furuskog med fersk granbar hvor eteriske oljer etterlatte en frist duft.
BFU stilte med mye folk og kvelden ble veldig bra og trivelig takket være alle som stakk innom! At baren også ble kåret til kveldens beste var veldig trivelig!

Videre følger litt bilder fra en særs trivelig kveld!

IMG_1411 IMG_1410 IMG_1409    IMG_1403 IMG_1402 IMG_1401 IMG_1400 IMG_1399 IMG_1398 IMG_1396 IMG_1395 IMG_1392 IMG_1390

Inntil neste gang- good night, and good luck!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s