Frokost hos Kristine – Bioterrorister fra universitetet

28BOK_BONNEVIE_EINSTEIN_8879 (3)

Biologisk fagutvalg arrangerer som vanlig interessant foredrag og deilig frokost med brødskiver, yoghurt, frukt, kaffe og te – gratis og åpent for alle. Velkommen til Frokost hos Kristine! Denne uken får vi storstilt besøk av direktør i Bioteknologinemda, professor Sissel Rogne!

Terrorisme ved hjelp av biologiske mekanismer er et konsept som har fulgt menneskeheten i århundrer. Med stadig større innsikt i og forståelse for kroppens funksjoner blir mennesket bare en større og større trussel mot seg selv.

Biologi-, molekylærbiologi og biokjemistudenter i dag lærer enormt mye om bakterier, virus, toksiner og andre potensielt meget farlige stoffer og organismer. Denne lærdommen er tilgjengelig for alle som ønsker den, til tross for at misbruk av kunnskapen kan få katastrofale følger.

Forskningsinstitutter i hopetall har satt bioterror på agendaen, men hvis ansvar er det å rette søkelyset mot de potensielle, fremtidige terroristene? Er det universitetet sitt ansvar at deres utdanning ikke benyttes til dette formål?

Professor Sissel Rogne, direktør i bioteknologinemda kommer til frokost hos Kristine for å diskutere nettopp studentenes rolle i denne debatten.

Kom til Kristine Bonnevies hus, få gratis frokost og kaffe og ta del i en spennende diskusjon om bioterror!  Det avholdes i auditorium 1 på Kristine Bonnevies hus
Frokost serveres 09.00, foredraget begynner 09.15.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s