Fadderuka på BIO!

Biologisk fagutvalg ønsker alle studenter velkommen til Institutt for Biovitenskap! Ukeplanen er full, og alle fadderne gleder seg til syv dager med alt hva en fadderuke skal og bør inneholde. Fest, foredrag, utflukter, omvisninger, leker og så videre.

En nærmere titt på ukeplanen finner du her: Fadderuke 2013.

Vi anbefaler alle fadderbarn å melde seg inn i gruppen for «Biologiske fadderbarn 2013» på facebook. Her vil oppdatering legges ut fortløpende dersom noen av planene må endres underveis. Om du ikke har facebook er ikke dette noe problem: fadderordningen har nemlig også et praktisk sms-system som gjør at spesielt viktige beskjeder blir sendt på tekstmelding til alle fadderbarn.

Denne bloggen er kanalen mellom Biologisk Fagutvalg (BFU) og studentene på biologi. Her legger vi ut oppdateringer om arrangementene fagutvalget organiserer. Vi nevner i fleng: det ukentlige frokostforedaget Frokost hos Kristine, filmklubben Biografen, debattkveldene FruktBar Fredag, juleavslutninger, sommeravslutninger, karneval, biologisk aften m.m. I tillegg legger vi ut noen mer seriøse ting, som møtereferater fra fagutvalget, oppdateringer fra instituttstyret, samt informasjon om eksamenshjelp (såkalt «orakel») og gamle eksamensoppgaver.

Vi oppfordrer derfor alle studenter ved IBV til å kikke innom denne nettsiden jevnlig for å holde seg oppdatert om studentlivet på huset!

Øvrige nyttige nettsider:

Institutt for Biovitenskap (UiO) på facebook.
Nyttig side der faglige og ufaglige, men relevante temaer dukker opp.

Pensum på matnat på facebook
Her legger folk ut brukte pensumbøker til salgs eller ønskes kjøpt. Praktisk for studentlommebøker!

BIOLOGI HJELP på facebook
Uformelt, forum der studenter ved IBV stiller hverandre spørsmål om biologi. Hvilket insekt er dette rare jeg fant på tur i går? Har noen løsningsforslag til kollokviesett 3 i BIO1200? Hvordan fungerer egentlig elektroforese? Osv

Spør en biolog
Minner om biologihjelpen, men er et mindre lokalt og mer oversiktlig forum. Professor Klaus Høiland er blant annet veldig flink til å svare her.

Khan Academy
Side med gratis videoforelesninger om ymse temaer. Meget kjekt til innføring i biologi, kjemi og fysikk.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s